Pilgrimsvandring i Søhøjlandet
Tilgivelse
Lørdag den 1.september 2018
Kl. 9.00 til ca.17.00

DSCN2532.jpg

Ved: Eva Michaelsen

Den afgørende pilgrimsrejse finder sted i dig selv. Ved at skære alt overflødigt fra og fordybe dig i vandringen, får du mulighed for at finde ind til dig selv og det du har på hjertet.

Tilgivelse er en af de smukkeste processer på en pilgrimsvandring. Ved at vandre med forskellige øvelser, får du mulighed for bevidst at forholde dig til tilgivelsens væsen og dette at give slip. Tilgivelse handler om at se, at det der er sket ikke kan ændres og langsomt komme til en accept af dette. Vi tager her de første skridt og laver et fælles tilgivelsesritual.

Et pilgrimskursus, som klæder dig på til en længere pilgrimsvandring på Caminoen i Spanien eller andre steder.
Vi går fra Ry til Klostermølle via Langebakke og Sukkertoppen, i alt ca. 16 km.

Pris: 600,- kr. for kurset. Derudover ca. 30-40 kr. til fælles taxa tilbage til Ry.
Mødested: Ry Station.
Tilmeldingsfrist: Onsdag den 29..8. 2018
Bindende tilmelding til eva@movimento.dk 27 14 21 65. Skriv dit navn, adresse og tlf. Afvent bekræftelse.
Begrænset deltagerantal. Først til mølle princippet.
Betaling kontant på kursusdagen.
Medbring: Tøj til årstiden (regntøj?). Gode vandresko. Madpakke og drikke. Pen og papir til noter. Evt. siddeunderlag. Vel mødt på Ry station.

Eva Michaelsen er pilgrim, yoga- og meditationslærer, foredragsholder, coach og meget mere. Har siden 2001 beskæftiget sig især med pilgrimsvandring og indre proces samt vandremeditation, og holdt flere hundrede foredrag samt lavet kurser både i Danmark og på Caminoen i Spanien. Desuden laver Eva kurser i yoga, meditation & mindfulness for både private og virksomheder.