One Day Retreat i Søhøjlandet
En dag med yinyoga, mindfulness og meditativ vandring

St. Bededag, fredag den 22. april 2016 fra 9.00 til 18.00
Ved Eva Michaelsen

At stoppe op og tage vare på sjælen. At lytte til stilhedens sprog og komme ind i et fordybet nærvær. At gøre kroppen blød og smidig. At mærke dig selv og det, der er væsentligt i dit liv. At tanke op og lade hverdagen ligge…… bare en enkelt dag.

IMG_5789

Vi mødes på Ry Station kl. 9.00 til en kortere vandretur med indlagte øvelser og stilhed. Naturen stemmer vores ”instrument” og skaber fundamentet for den ro, der præger resten af dagen. Derefter samkørsel til smukt kursuslokale i nærheden, hvor vi har en yinyogasession før frokost. Eftermiddagen vil gå med flere meditative øvelser, oplæg til refleksion og igen yinyoga og meditation til sidst. Der afsluttes med suppe.

Du skal være indstillet på, at noget af dagen foregår i stilhed samt at være offline.

Yinyoga er hvilen ind i liggende eller siddende stillinger i ca. 3 til 5 minutter. En enkel yogaform, som også begyndere kan udføre. Det handler ikke om at præstere, men om at slappe af, lytte til sin krop og acceptere øjeblikket, som det er. Derved er det et perfekt afsæt til mindfulness. Yinyoga smidiggør musklerne, gør stive led bevægelige og beroliger et rastløst sind. Hver session afrundes med afspænding og meditation.
Pris: 950,-kr.inkl. te/kaffe, frugt og suppe.

meditation3.jpg
Tilmelding på sms til 27 14 21 65 eller mail:eva@movimento.dk. Afvent bekræftelse. Husk at angive navn og mailadresse. Begrænset deltagerantal. Først til mølle princippet. Tilmeldingsfrist: mandag den 18. april.
Du bedes medbringe en madpakke til frokost samt yogamåtte, pude og tæppe. Pen og papir til noter. Til vandreturen: tøj til årstiden (regntøj), gode vandresko og vandflaske.