Camino 2014

Pilgrimsvandring og indre proces. 29. maj til den 8. juni 2014
9 dages vandring og kursus i ét.
Kursusleder: Eva Michaelsen

DSCN8604
En pilgrimsvandring for dig, der vil opleve Caminoen i Spanien. En ”kickstart”, hvor du er en del af en gruppe, og siden hen kan fortsætte alene. En invitation til at fordybe din egen pilgrimsproces og få bevidsthed om den særlige tilstand af nærvær og ro, som vandringen kan give. Samt til at udveksle erfaringer i et fælles forum.
Fælles afrejse fra Billund til Barcelona (Girona) den 29.5. (Du køber selv din billet). Videre med tog og bus. Vandring fra Roncesvalles i Pyrenæerne til Santo Domingo de la Calzada ca. 185 km.

Eva Michaelsen,
erfaren pilgrim, coach og foredragsholder, starter gruppen op og vandrer med i 9 dage til Santo Domingo de la Calzada. Herfra kan du så fortsætte alene på Caminoen, evt. med nogle fra gruppen, eller rejse hjem igen.

Selve vandringen er på lige vilkår med andre pilgrimme og helt autentisk. Dvs. du bærer din egen bagage, overnatter på pilgrimsherberger undervejs (sovesale) og finder din egen dagsrytme. Vi vandrer i gennemsnit ca. 20 km. pr. dag. Træning hjemmefra kan derfor anbefales.
Gruppens størrelse bliver max. 5-6 personer, således at man har et fællesskab, men uden at man ”fylder” for meget for de andre, der vandrer på ruten.
Hver dag vil der være undervisning, input til den spirituelle rejse, oplæg samt øvelser og refleksion. Vi vil bl.a. arbejde med vandremeditationer, der kan styrke dit nærvær og give indre samling, samt gå i dybden med ”De syv pilgrimsnøgler”. Desuden vil der i løbet af kurset være to gange personlig coaching pr. person.

DSCN3008 (2)

Pris: 4800,- kr. i kursusafgift plus moms for undervisning og coaching som beskrevet ovenfor, men ekskl. rejseudgifter, overnatning og forplejning. (Fly den 29.5 Billund – Barcelona (Girona) koster i skrivende stund (januar 2014) 586,-kr. Det betaler sig at være hurtig! Overnatning og mad: ca. 25 – 30 Euro pr. dag.)

Bemærk venligst: Dette er ikke en rejse i almindelig forstand, men udelukkende et kursus, som foregår i Spanien. Jeg står for undervisningen i Spanien, har planlagt dagsturene og kan give dig råd og vejledning undervejs. Jeg kan endvidere være behjælpelig med at finde din ud- og hjemrejse, samt hjælpe dig med at søge togforbindelser. I Santo Domingo hvor den fælles vandring slutter, vil vi, som ikke fortsætter Caminoen, tage bus til Logroño og derfra tog tilbage til Barcelona, hvor der går fly tilbage til Billund den 10. juni (496,-kr.).

Tilmelding senest den 11. april 2014 til eva@movimento.dk el. tlf. 27 14 21 65
Først til mølle. Afvent bekræftelse og mere info inden du booker dit fly!