Camino 2016

Pilgrimsvandring og indre proces. 6. til 14. maj 2016
7 dages vandring og kursus i ét.
Kursusleder: Eva Michaelsen
DSCN8604
En pilgrimsvandring for dig, der vil opleve Caminoen i Spanien. En ”kickstart”, hvor du er en del af en gruppe, og siden hen kan fortsætte alene. En invitation til at fordybe din egen pilgrimsproces og få bevidsthed om den særlige tilstand af nærvær og ro, som vandringen kan give. Samt til at udveksle erfaringer i et fælles forum.
Fælles afrejse fra Billund til Barcelona den 6.5. (Du køber selv din billet). Videre med bus. Vandring fra Roncesvalles i Pyrenæerne til Logroño, ca. 145 km.

Eva Michaelsen, erfaren pilgrim, coach og foredragsholder, starter gruppen op og vandrer med i 7 dage til Logroño. Herfra kan du så fortsætte alene på Caminoen, evt. med nogle fra gruppen, eller rejse hjem igen.
Selve vandringen er på lige vilkår med andre pilgrimme og helt autentisk. Dvs. du bærer din egen bagage, overnatter på pilgrimsherberger undervejs (sovesale) og
finder din egen dagsrytme. Vi vandrer i gennemsnit ca. 20 km. pr. dag. Træning hjemmefra kan derfor anbefales.
Gruppens størrelse bliver max. 5-6 personer, således at man har et fællesskab, men uden at man ”fylder” for meget for de andre, der vandrer på ruten.
Hver dag vil der være undervisning, input til den spirituelle rejse, oplæg samt øvelser og refleksion. Vi vil bl.a. arbejde med vandremeditationer, der kan styrke dit nærvær og give indre samling, samt gå i dybden med ”De syv pilgrimsnøgler”. Desuden vil der i løbet af kurset være to gange personlig coaching pr. person.
DSCN3008 (2)

Pris: 5250,- kr. i kursusafgift inkl. moms for undervisning og coaching som beskrevet ovenfor, men ekskl. rejseudgifter, overnatning og forplejning. (Fly den 6.5 Billund – Barcelona med Norwegian koster i skrivende stund, januar 2016, 699,-kr. Det betaler sig at være hurtig! Overnatning og mad: ca. 30 – 35 Euro pr. dag.)
Bemærk venligst: Dette er ikke en rejse i almindelig forstand, men udelukkende et kursus, som foregår i Spanien. Jeg står for undervisningen i Spanien, har planlagt dagsturene og kan give dig råd og vejledning undervejs. Jeg kan endvidere være behjælpelig med at finde din ud- og hjemrejse, samt hjælpe dig med at søge togforbindelser. I Logroño, hvor den fælles vandring slutter, vil vi, som ikke fortsætter Caminoen, tage toget tilbage til Barcelona, hvor der går fly tilbage til Billund den 16.maj (947,- kr.) I alt for ud og hjemrejse med Norwegian 1646,-kr.
Tilmelding senest den 29. marts 2016 til eva@movimento.dk el. tlf. 27 14 21 65
Først til mølle. Afvent bekræftelse og mere info inden du booker dit fly!